11 Mayıs 2014 Pazar

"Hâlâ ona itaat eden ruh(suz)lar var!"

"Hâlâ ona itaat eden ruh(suz)lar var!"
İŞTE "PARALEL YAPI VE HAÇLI ZİHNİYETİ" BAŞLIKLI O YAZI:

Paralel yapının düzenlediği 17 Aralık, yargı eliyle yürütülmek üzere tüm aşamaları en ince ayrıntısına kadar planlanmış bir postmodern darbe girişimidir.
 17 Aralık darbe girişimini planlayanlarla Gezi kalkışmasını ve şimdiye kadar yaşadığımız tüm darbe planlarını yapanlar aynı kişilerdir.

Paralel yapı on binlerce insanı pervasızca izlemiş, dinlemiş ve fişlemiştir. Binlerce insanı dinlerken, sürekli dinlediklerini iddia ettikleri Allah’ın ayetlerine de biraz kulak verselerdi, Allah’ı ve Peygamber Efendimizi hatırlayıp, belki yaptıklarından utanırlardı.

17 Aralık darbecileri hâlâ ders almıyor. Hâlâ devlete meydan okuyorlar. Bu meydan okumaya gizli gizli sempati duyanlar ise kişisel hesapları için bu kalkışmaya destek veriyorlar. Halktan gelen bu dip dalgaya direnenler, bu gücü görmeyen ve görmek istemeyenler, 30 Mart’ta verilen mesajı algılayamıyorlar ya da algılamak istemiyorlar.

Irak’ta, Suriye’de ve farklı coğrafyalarda milyonlarca Müslümanı katleden, işkence eden, ırzlarına geçen, akla gelebilecek her türlü vahşeti yapan ABD’ye bırakın beddua etmeyi yıllardır tek kelime eleştiri getirmeyen adamlar ve avaneleri, küresel ağabeylerinin desteği ile Türkiye’ye meydan okuyor, saldırıyor. 

Onun adanmış ruh(suz)ları da bu karanlık işleri hiç sorgulamadan saldırı emrine itaat ediyor.

Demokrasi, özgürlük ve şeffaflık savunması yaparak meşru hükümete saldıranlar, twitter’da facebook’ta sahte isimlerle bizlere küfür ve hakarette sınır tanımıyorlar. Sahtekarlığın, korkaklığın ve takiyyenin dik alasını yapıyorlar. Takiyyede en üst sınırlarda fink atanlar, başka insanları takiyye ile suçluyorlar. Müslümanları “muta nikahı” ile itham edenler, yaban ellerde Washington’la, Tel Aviv’le, Vatikan’la hınzırca “Katolik nikahı” kıyıyorlar.

Artık takke düştü kel göründü. Bundan sonra daha fazla gizlenemeyecekler. Dış güçler adına yaptıkları algı operasyonları ve psikolojik harp taktikleri tutmadı ve hiçbir zaman da tutmayacak. Üstelik ayaklarına dolaşacak.

Yerel seçimleri etkilemek için her türlü pisliği ve küstahlığı yaptılar. Aynısını cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapmaya çalışacaklar. Ama yine beceremeyecekler ve başaramayacaklar. Yine kaybedecekler.  Bir zamanlar bu devletin en önemli kurumları ABD yönetimindeki gladyo kontrolünde iken bile başaramadıkları şeyleri şimdi hiç başaramazlar.

Yine fitne peşindeler. Kurumlar arasında nifak çıkarmak için uğraşıyorlar. Cumhurbaşkanı ile başbakanın, Genelkurmay ile diğer devler kurumlarının arasını açmaya çalışıyorlar.

Operasyon planladıkları kişilere “suçunuz yoksa gidin yargıda aklanın” diyorlardı. Bakalım bundan sonra da aynısını söyleyebilecekler mi? Yargının adalet terazisi onları da tartacak. O zaman nasıl davranacaklar?

Suyun yönü değişti artık. Tarih yenilendi, halk bilinçlendi. Ve bu durum gerçek Türkiye toplumunun büyük çoğunluğu tarafından çok iyi algılandı. Bu gerçeğe rağmen halka karşı tavır alanların asla siyasi ya da ticari bir geleceği olamaz.

Kişisel hesaplar ve ihtiraslar üzerine kurulu bir siyasi söylemin artık bu ülkede karşılığı yoktur. Türkiye’deki ve coğrafyamızdaki bu dip dalga kırılamayacaktır.

17 Aralık darbe teşebbüsü çöktü. Ancak, Müslümanlarla Haçlı zihniyeti taşıyan güçler arasındaki savaş burada bitmeyecek. Hatta şiddetlenerek devam edecek. O nedenle asla rehavete kapılmamak gerekir. Şeytanın nereden yaklaşacağı belli olmaz.

Bir DUA;

Allah’ım bu millete yeniden fetihi nasib eyle, Amin. Peygamberin övgüsüne mazhar olacak komutan, asker ve ümmetten oluşan devlet olmayı yeniden müyesser kıl, Amin.

Beyinlerde ve gönüllerdeki surları yıkmayı, fethetmeyi ve sancağını dikmeyi bize kolay kıl, Amin.

Aşılmayacakları aşmayı, olmayacak görünen işleri başarmayı ve İslam gemilerini gerekirse dağlardan aşırmayı ve Habibinin ümmetinin iman nasib olmamışlarının gönül deryalarına emin bir şekilde indirmeyi, işlemeyi bizlere asan eyle, Amin.

Bu vesile ile Fatih’in, bu halk ile Konstantiniye’yi alırım dediği, ahlak-i safiyetde halkın oluşması ve çoğalmasını cihan şümul eyle, Amin.

MURAT YAMAN / AKİT GAZETESİ (Okur Postası Köşesi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder